Щоб розрахуватися з кредиторами: в Києві компанія, недобудов Шулявський міст, почала процедуру банкрутства. Поки невідомо хто буде закінчувати будівництва об'єкта і вводити його в експлуатацію.

Генеральним підрядником з будівництва Шулявського шляхопроводу - ОВ "Північно-Український Будівельний Альянс" почав процедуру банкрутства, дані вже розміщені в судовому реєстрі. Справа розглядається в Господарському суді міста Києва в рамках плану санації підприємства. Вважається, що виконання плану санації "Північно-Українська Будівельного Альянсу" є більш вигідним для кредиторів, ніж ліквідація фірми. Генпідрядник реконструкції Шулявського шляхопроводу почав процедуру банкрутства - за даними судового реєстру

фото liga

Шулявський шляхопровід або Шулявський міст - шляхопровід в Києві, який є частиною Малої кільцевої автомобільної дороги. Взимку 2017 року відбулася часткове обвалення, обвалилася одна крайня з декількох паралельних залізобетонних балок моста над ділянкою, де розташована автостоянка. В результаті чого постраждало кілька машин. Через два роки після цього на об'єкті стартували масштабні роботи: була заново побудована нова конструкція моста над проспектом Перемоги. Її встановили в жовтні 2020 року, а проїзд по Шулявському мосту відкрили після ремонту в грудні. Першим з відкритого мосту на квадроциклі в костюмі Діда Мороза проїхав Віталій Кличко.

Шулявський шляхопровід досі вважається недостроем і не введений в експлуатацію, оскільки для завершення будівельних робіт необхідно знести цех №5 заводу "Більшовик". На його місці міська влада планувала побудувати з'їзд з шляхопроводу. Однак дозвіл на знесення цех №5 досі немає. Всього на реконструкцію Шулявського моста міська влада витратила понад 1 млрд. Грн, тоді як первісна вартість проекту була в межах 599 млн.грн. За поясненням мера сума була збільшена через додаткових витрат на проведення робіт на прилеглих територіях. Завершення будівництва для городян є одним з пріоритетних питань, яке актуальне щодня, оскільки Шулявська розв'язка основотвірний в логістиці в міста і прямо впливає на рівень пробок на проспекті перемоги.

Вам має сподобатися